Стендъп Комеди във Варна

Стендъпърите на Комеди Клуб

Стендъпърите на Комеди КлубКомеди Клуб гостува и във Варна, за да зарадва почитателите на комедията и да открие свои нови фенове. Това се случва 1 или 2 пъти месечно. Гостуването на комедиантите във Варна се случва в Club Vintage 33 на адрес: Цар Княз Борис I, 155. Като е препоръчително да направите резервация на телефон: 0884 505 855 или 0879 606 980, за да запазите седящи места.
За повече информация следете фейсбук страницата на Комеди Клуба за Варна и страната: https://www.facebook.com/standupcomedyclubbulgaria/

Комедиантите на клуба са най-добрите в страната и това е доказано от времето и публиката, която винаги пълни залите, за да се забавлява с любимите си комици.

Някои от най-добрите комедианти в България са Иван Кирков, Васил Ножаров, Никола Тодороски, Христо Радоев, Александър Деянски, Филип Попов и други.

Comedy Club тийм

Тях и много други можете да гледате във варненските ни шоута. Те използват ежедневните ни рутини, важните, тъжните, изобщо всякаквите теми, за да ви разсмеят. Програмата на Комеди Клуба може да следите на сайта ни.

Очакваме ви, за да се веселим заедно на едно!