Страхотен старт на отворения микрофон на Comedy.bg

Stand up comedy sofia

Comedy.bg стартира нов проект – отворен микрофон.
Всеки желаещ бе повече от добре дошъл, да се пробва като комедиант в препълненото студио 5 в понеделник 7ми юли.
отворен микрофон софияШоуто продължи над 3 часа, но публика и участници държаха до край темпото и настроението на вечерта.
Водещ на шоуто, бе самият основател и собственик на comedy.bg – Иван Кирков. След като повери червения картон в ръцете на публиката, за да се предизвика повече екшън на сцената, картонът бе показан на самия него.
Шоу на 2 езика и участници от 4 държави, подсигуриха невероятно настроение.
Александър бе най-добрият българин за вечерта, а Михаил от Туркменистан спечели надпреварата само с 1 глас повече. Венета, е името и на най-добрата дама в състезанието. Тя имаше и най-многобройния фенклуб в заведението.
open mic sofia bulgariaРазбира се, в този тип състезание е важно само да се забавляваме. Брой, приятели, пристрастието на журито, подредбата в надпреварата, както и безброй други фактори играят много важна роля в представянето и оценяването на всеки участник.
„За мен, всички 13 участници са абсолютни победители“, каза Иван Кирков след края на събитието. „Моят избор бе пристрастен, защото видях как реагират зрителите, а аз съм само една марионетка open mic Venetaв ръцете на нашите фенове и зрители… това е съдбата на нас, хората в шоу бизнеса… толкова обичаме публиката, че сме абсолютно безсилни пред нея…“ добави още той.
Вечерта завърши с награждаване на победителите и бири в заведенията в подлеза на НДК…
Очакваме ви на следващите ни събития, следете програмата ни на: https://comedy.bg/?page_id=213