Топ Комедии 2017 и класация на смешни филми

класация на комедии

Подредили сме любимите ни комедии от 2017та в своеобразна класация на комедиантите от Комеди Клуб България:

1. Бодигардът на Наемният Убиец – Hitman’s Bodyguard – (7.0 IMDB) – двама от любимите ни комедийни актьори през последните години – Райън Рейнолдс и Самюел Л. Джаксън. Филмът е отново по добре познатата ни Холивудска Схема, но е едно от свежите и забавни предложения през 2017та. Ако не сте претенциозни ще се забавлявате в продължение на два часа с един от най-яките пичове в Холивуд. Самюъл Джаксън също изгради свой комедиен стил, след Lucky Number Slevin и Kingsman, където беше брилянтен злодей. Не забравяйте да гледате и Kingsman 2, който също излезе през 2017та.

2. Little Evil – Малкото Зло – (5.7 IMDB) – Един от любимите ни жанрове през ранните 2000ни години – комедия/ужаси. След като се жени за жената на мечтите си, пичът разбира, че синът ѝ най-вероятно е Антихриста. Оценката на IMDB е доста показателна. Ако си падате по комедии-ужаси, ще ви хареса, ако не се кефите на такива филми, по-добре го пропуснете.

3. Brad’s Status – Положението на Брад – (6.7 IMDB) – Брад отива да разгледа колежите в САЩ заедно със сина си и започва да се чувства тупо от липсата си на постижения. Типична леко драматична комедия с Бен Стилър. Филмът е готин да го гледате с гаджето си вкъщи 🙂

Не забравяйте да гледате и стендъп комедия от Комеди Клуб София 🙂

4. Suburbicon – Райско Кътче в Ада (5.4 IMDB) – Филм пълен със звезди от ранка на Мат Деймън и режисьор самият Джордж Клуни. Ниската му оценка беше очаквана лично от мен. Особено след като гледах миналата година Heil Cesar отново с Джордж Клуни. Въпреки това включвам филма в класацията, защото е интересно и различно предложение, а актьорите са невероятни.

5. Daddy’s Home 2 – Баща в Излишък 2 (6.2 IMDB) е точно каквото можете да очаквате от комедия с Уил Феръл, Мел Гибсън и Марк Уолбърг. Забавно е въпреки холивудската формула. Ако сте фен на един от тримата актьори, определено ще се забавлявате.