Топ 5 най-забавни канала в YouTube за 2017

YouTube набира главоломна скорост и вече предлага безкрайни възможности за развлечение. Има хиляди канали, но кои са най-забавните? От Comedy.bg направихме класация на най-интересните и занимателни YouTube калани и влогъри за изминалите месеци.

5. Chris Reinacher

Крис продуцира кратки занимателни видеа с особено добро качество и съдържание. Наскоро той напусна популярната интернет Entertainment платформа Buzzfeed, за да гради сам кариера в YouTube и засега се справя доста успешно, съдейки по последователите му – близо 520 000 за скромния един месец, откакто откри канала си. Той, както впрочем и много други бивши замесени с Buzzfeed, направи видео със заглавие Why I Left Buzzfeed (Защо напуснах Buzzfeed). Неговото видео обаче се различава с това, че не е истинско излияние за отношенията мужду него и компанията, а добре измислена и забавна интерпретация на това какво да очакваме от соло канала му.

4. Mayim Bialik

Ако сте гледали ситкома The Big Bang Theory (Теория за големия взрив), със сигурност познавате актрисата Mayim Bialik (Мейм Бейлик) или поне героинята й в сериала – Ейми Феърфоулуър (Amy Farrah Fowler). Малко известен факт е, че освен пред екрана, Мейм работи и в истинска научна лаборатория, като невробиолог, също като героинята си от сериала – Ейми, и има докторска степен по невробиология. Освен това, талантливата и умна актриса има собствен YouTube канал, в който говори на сериозни или ежедневни теми, но винаги успява да прокара доброто настроение у зрителите си с чаровната си усмивка и находчив хумор. В канала си пред своите 188 000 последователи тя показва истинската Мейм, което за феновете на сериала е изключително ценно – тя е майка на две деца, заклет нърд, веган, феминист, обича природата, да чете, семейството си и като цяло е едно съкровище с неверотен хумор, което си заслужава да гледате, дори да не сте запалени по The Big Bang Theory.

3. MyHarto

Това е канал с история. Хана Харт, която се крие зад името MyHarto, е дългогодишен влогър в YouTube, който има над 2 милиона и половина последователи. Най-известна е с рубриката си My Drunk Kitchen (Моята пияна кухня), където не набляга толкова на професионално готвене, колкото на обсъждане на интересни или дори значими теми с доза хумор, докато пие вино, бира, коктейл или друг вид алкохол и… готви между другото. Разбира се, може да почерпите доста готини идеи за различни вкусотии, но фокусът на рубриката е с неангажиращ хумор да разглежда различни теми. Също така Хана прави често колаборации с други известни YouTube влогъри. Освен това има и немалко видеа, в които говори за важни аспекти от собствения си живот и на обществени теми, като LGBT, несправедливости спрямо различни групи хора, вдъхновява последователите си да бъдат себе си и изразява позитивното си отношение към различните.

2. The Comedy Club Channel

Смешният канал на България определено е a-must-see в YouTube. В него можем да гледаме комеди подкаст два пъти седмично, както и стендъп откъси от участиета на най-добрите български стендъп комедианти, а също и забавни влогове за живота на комедиантите и целия комеди тийм.

1. Rooster Teeth

Rooster Teeth е един от най-забавните и също популярни канали в YouTube. Каналът има малко над 9 милиона последователи. Най-общо казано, продукцията на момчетата се сътои в live късометражни онлайн филми, видеа с известни влогъри, няколко различни рубрики, гейминг (примесен с комедия), анимация и Machinima – филми, създавани в гейминг среда на живо. Определено Rooster Teeth могат да накарат и петел да покаже зъбите си от смях и го препоръчваме като най-интересния канал на 2017.