Топ 5 филми с Крис Рок

В България Крис Рок е познат освен като комедиант, предимно и като актьор и режисьор.

Събрахме петте най-добри филма с участието на Крис Рок. Всички те са дублирани на български език, за разлика от стендъп спешълите му и могат да бъдат гледани в България.

Най-добрите филми на Крис Рок:

1. Дърти хлапета

Петима най-добри приятели (Адам Сандлър, Крис Рок, Кевин Джеймс, Роб Шнайдър, Дейвид Спейд) се събират след години, да почетат паметта на треньора им по баскетбол. Заедо с жените и децата си, приятелите прекарват заедно уикенда на 4 юли, в къщата на езерото, където са празнували шампионските години по-рано. Отново на мястото, където са се разделили, петимата разбират защо остаряването не е равнозначно на умствено такова.

2. Държавен глава

В тази политическа комедия Крис Рок е член на общинския съвет на Вашингтон, който е на път да загуби работата си. Съдбата обаче се намесва с ненавременната смърт на партийния лидер и Рок неочаквано бива изваден от забравата и попада в светлините на прожекторите като кандидат-президент на САЩ на своята партия.

3. Фарго

Крис Рок участва в четвърти сезон на сериала Фарго. Там той играе лидер на криминална група от чернокожи емигранти, които имат връзка с мафията на Канзас Сити.

4. Догма

В култовата религиозна сатира на Кен Смит, Крис Рок играе Руфъс – 13-ят апостол, който твърди, че Исус е чернокож. Далечна племеница на Христос е упълномощена да попречи на двама паднали ангели да се върнат в Рая, тъй като по този начин те ще осквернят божествения промисъл за равновесието във Вселената и ще причинят разпадането на световния ред и гибелта на човечеството.

5. Свободна игра

Адам Сандлър и Крис Рок са звездите на комедията „Свободна игра”, в която затворнически футболен отбор влиза в неравна борба със самите надзиратели.

В България Крис Рок стана особено популярен с излъчването на сериала „Всички мразят Крис“.

За още новини от стендъпа, класации и препоръки следи тук.