Топ 6 Комедии на 2019 г.

топ 6 комедии на 2019
  • Long shot / А дано, ама надали

Филмът ще представи историята на неуспешния журналист Фред Фларски, който е обсебен от красавицата Шарлот Филд, правителствен секретар, която някога е била негова бавачка. Фред ще направи всичко възможно, за да спечели вниманието на Шарлот, понастоящем омъжена за щатски сенатор.

  • Fighting with My Family / Семейни кютеци

Филмът разказва историята на суперзвездата от Световната кеч федерация Пейдж. Пейдж и нейния брат Зак се сблъскват със Скалата и искат съвет от него как да спечелят тълпата по време на професионалните състезания по кеч. Джонсън се забавлява, докато играе себе си на екрана.

  • Booksmart / Зубрачките

Ейми и Моли са две ученички от 12-ти клас, които са най-добри приятели от детството си, но се смятат за претенциозни и скучни от своите връстници. Ейми e влюбенa в момиче на име „Райън“. Моли настоява Ейми да се опита да изгради връзка с нея, преди да завършат. В нощта преди завършването, Моли дочува съучениците ѝ да говорят груби неща за нея в тоалетна без да знаят, че тя е там. Тя се изправя пред тях и с цел да ги злепостави съобщава, че е приета в Йейл, но става ясно, че въпреки купонясването им, те също са приети в добри университети. Изумена, Моли е ядосана, докато всички нейни съученици празнуват последната си година в гимназията и казва на Ейми, че е трябвало да се наслаждават повече на времето си. Тя предлага да отидат на абитуриентското парти на Ник в къщата на леля му. Макар първоначално да не иска, Ейми приема.

  • MIB: International / Мъже в черно: Глобална заплаха

Римейк-продължение на едноименната кинотрилогия 1997-2012, по поредицата от 5 комиксови книги на американския писател и сценарист Лоуел Кънингам. Нов разказ за работата на свръхсекретна организация, контролираща дейността на чуждоземните пришълци, обитаващи Земята наравно с хората. В центъра на сюжета са агентите Х (Крис Хемсуърт) и М (Теса Томпсън).

  • The Hustle / Мошенички от класа

Две актриси-измамнички ще се опитат да разделят феноменален, но наивен техничар от богатството му. Едната от тях е „долнопробна“, а другата – „от висока класа“.

  • The Art of Self-Defense / Изкуството на самозащитата

Главният герой, Кейси, случайно е нападнат на улицата. Така той решава да се запише в местния клуб по карате и се запознава с мистериозния Сенсей (Алесандро Нивола). Целта на Кейси е просто да се научи да се защитава, но попада в един свят на супермъжкари, в който насилието е в изобилие.
В този свят обаче има и една жена (Имоджен Путс), която също се бори да намери своето място в него. За Кейси предстои едно едновременно плашещо и заредено с много черен хумор приключение.

А за статията Топ 6 Комедии за предходната 2018-та година: тук. 🙂