Честит първи април приятелчета

Честит първи април на всички! Това е моят любим празник – денят в който тестваме до колко са запазили чувството си за хумор хората около нас и разбира се до колко са забавни шегите ни….
На този ден е задължително да си правим майтапи с всички около нас дори телевизиите си позволяват да го правят. Ето и някои от най-запомнящите се майтапи от близкото минало.
5то място – през 57ма година националната телевизия в Англия предава, че благодарение на меката зима реколтата на спагети е много добра. Те показват как жени берат спагети от дърветата. Невероятно е колко много хора са повярвали на този, майтап, който няма приложение в днешно време.
4то място – през 1998 година, компанията Бъргър Кинг прави рекламна кампания, в която твърдят, че е създаден хамбургер за левичари в който всички съставки на хамбургера са завъртяни на 180 градуса, за да могат левичарите да се насладят по същия начин като десничарите.
3то място – Американска телевизия съобщава в новините си, че хора, които използват интернет пияни ще бъдат глобявани и ще им бъде забранявано да използват интернет. Много граждани се обаждат ядосани, за да протестират за правото си да пият пред компютъра.
2ро място – Телевизионен канал съобщава в новините си, че в Холандия е приет нов закон – всички бездомни кучета да бъдат боядисани в бяло, за да се виждат по-добре през нощта.
1во място – Американска телевизия предава в новинарската си емисия, че учените са открили и вкарали в употреба ново виагра хапче, за незадоволени домашни любимци. Хиляди хора се обаждат по телефона да си поръчат хапчето….
Това са някои от майтапите, които са достигнали до огромен брой хора. Лично аз не мога да повярвам, че хората са се вързали на дървото със спагети, но явно времената наистина се менят….
1vi april