Шести Фестивал на Комедията София 2019

Фестиал на Комедията София 2019 стендъп комеди
Шеста поредна година София посреща Фестивал на Комедията.

За шеста поредна година София ще посрещне Фестивал на Комедията, като най-добрите стендъп комедианти от страната и чужбина ще излязат отново на една сцена.

Кулминацията на Фестивал на Комедията София 2019 ще бъде на 7ми ноември, когато най-добрите български стендъп комедианти ще застанат на сцената на Зала 1 НДК с най-добрите си шеги от фестивала.

Билетите за Main Even на фестивал на комедията са вече в продажба в мрежата на Евентим.

Шести Фестивал на Комедията София 2019

Тази година към ветераните в българската стендъп комедия – Иван Кирков, Васил Ножаров, Николаос Цитиридис, Александър Деянски, Филип от Комеди Клуб София, Петя Кюпова, Ники Банков и Христо Радоев, ще се присъединят някои от по-младите стендъп комедианти в клуба, както и един от най-известните комедианти в Македония и резидент на Комеди Клуб София – Никола Тодороски.

Шоуто ще продължи повече от два часа и ще съдържа любими шеги на комедиантите от последните месеци, разработени специално за Фестивал на Комедията София 2019.

Фестивал на Комедията София е основан през 2014та година, от комедианта Иван Кирков с цел да популяризира стендъп комедията в страната. Днес, само пет години по-късно, почти няма млад човек в България, който да не е чувал за Комеди Клуб София, Фестивал на Комедията или стендъп комедията като жанр.

стендъп комеди в София
Стендъп Комеди с Комеди Клуба в Зала 1 НДК