Шоуто на Комеди Клуба с Николаос Цитиридис, Иван Кирков и Петя Кюпова

Шоуто на Николаос Цитиридис в БТВ BTV с Комеди Клуб София в Зала 1 НДК

Тази събота в Комеди Клуб София можете да гледате шоуто на Николаос Цитиридис, Иван Кирков и Петя Кюпова.

Николаос Цитиридис е резидент на Комеди Клуб София и един от основните комедианти на клуба. Роден е в Атина, през 1994, но скоро след това семейството му се мести в София.

През 2016та Николаос решава да се пробва на Open Mic шоу в Комеди Клуб София. Мениджърът на клуба Иван Кирков го забелязва и го кани в ускорената програма за подготовка на комедианти на Комеди Клуб София. Само година по-късно Николаос Цитиридис подписва с Иван Кирков и се превръща в професионален стендъп комедиант.

Николаос Цитиридис – сцената на Комеди Клуб София – шоу Най-доброто от Комеди Клуб София

Иван Кирков е основател и резидент на Комеди Клуб София. През 2012та той се завръща в страната, за да създаде компанията Комеди БГ и да започне да популяризира стендъп комедията в България. През 2014та става комедиант на годината на България и печели международната награда – Комедиант на Адрия и Региона 2014 на церемония в Скопие, Македония. През 2015та Кирков създава първия и единствен до момента Комеди Клуб в България.

Петя Кюпова е първата жена професионален стендъп комедиант и първата дама, станала резидент на Комеди Клуб София. Можете да гледате шоуто ѝ Първата Жена на 8ми март 2020 в Зала 1 НДК.