4 Рожден Ден на Комеди Клуб София

4 години стендъп Комеди Клуб София

Комеди Клуб София празнува 4-и Рожден Ден с всички фенове на комедията в Зала 1 НДК.

Декември месец е месецът, през който се чества рожденният ден на Комеди Клуб София. През декември преди 4 години бе създаден първият и все още единствен стендъп комеди клуб в България, от който се раждат истински талантливите комедианти на страната.

Комеди Клуб София е основан на 7-ми Декември 2015-та година. През 2015-та след приключването на Втори Фестивал на Комедията София, с 21 препълнени шоута в 16 дни, най-добрите стендъп комедианти в България остават без шоута в продължение на 3 седмици.
Тогава продуцентът Иван Кирков решава, че най-добрите стендъп комедианти в страната ни, никога повече няма да останат без дом… и създава Комеди Клуб София.

Ето я и информацията за събитието:
Кога: 18 Декември 2019 20:00
Къде: Зала 1 НДК
Билети: Касите ни и Онлайн

Гледайте: Иван Кирков, Филип от Комеди Клуб София, Николаос Цитиридис, Александър Деянски, Петя Кюпова, Васил Ножаров, Христо Радоев, Ники Банков, Кристиян Терзиев, Никола Тодороски и други в едно невероятно смешно шоу.

За 4 години, Комеди Клуб София тотално промени разбиранията за комедия и за нощен живот както в столицата, така и в повечето големи градове в страната. И днес.. почти няма човек който да не е идвал на шоу на Клуба или да не е чувал стендъп комедията като жанр.

А тук за още новини покрай стендъпа в България и чужбина.