5-и Годишен Comedy Fest София 2018 с Комеди БГ и Комеди Клуб София

стенд ъп комеди фестивал София 2018
Пети Фестивал на Комедията София 2018 ще бъде най-голямото Стендъп комедийно събитие провеждано в София до момента.

Комеди Клуб София с радост ви съобщава, че програмата на 5-ти Годишен Comedy Fest Sofia 2018 е готова и нямаме търпение да се забавляваме заедно с най-готината публика и най-добрите комедианти от Америка, Европа и България.

Както Иван Кирков заяви пред препълнената Зала 1 по-рано през 2018та, това ще бъде най-големият Фестивал на Комедията до момента и ще събере на една сцена водещи комедианти от 7 държави.

Фестивал на Комедията София Даниел 2017
Даниел има 2 Netflix спешъла обявени за 2018та година. Тук виждате неговото соло стендъп комедийно шоу в Комеди Клуб
София за 4ти фестивал на комедията.

Приятелят на Комеди Клуб София – Даниел Слос ще можете да гледате на 9ти Октомври в Комеди Клуб София. Един от най-добрите млади стендъп комедианти в Европа ще отпразнува 2та си спешъла за Нетфликс на сцената на Комеди Клуб София и ще разсмива българската публика с най-новите си шеги.
stand up comedy Sofia
Стивън К Амос е един от най-уважаваните стендъп комедианти във Великобритания. Стивън пълни арени през цялата година в по-големите градове в Англия, Шотландия и Ирландия.

Comedy Fest Sofia 2018 (Фестивал на Комедията София 2018) ще бъде едно незабравимо преживяване за всички замесени. Билети можете да намерите в мрежата на Евентим от 1ви Август.
Четвърти фестивал на комедията София 2017
Фестивалът през 2017та беше същински фурор. Организаторите обещават още повече изненади през 2018та.