Bulgarian Podcast с Комеди Клуб София

Подкаст рекорд

Комеди Клуб Подкаст е първият все още активен български подкаст. Комедиантът Иван Кирков създава подкаста през 2016та година, като превръща в традиция всяка седмица комедиантите от Комеди Клуб София да разказват истории от живота си пред камера и микрофон. Bulgarian Podcast Channel е първият канал на Комеди Клуба, а по-късно се превръща в The Comedy Club Channle и след това в Комеди Клуб Подкаст.

Bulgarian Podcast 2021

Комеди Клуб Подкаст се разраства през последните години и към 2021ва разполага с над 1000 епизода, разделени в 7 категории.

Основният podcast има над 430 епизода, но поредиците Комеди Клуб Новините и Шоубизнес podcast имат респективно над 180 и над 130 епизода.

Bulgarian Podcasts in Spotify

Всички подкасти на Комеди Клуб София са активни и в Spotify, iTunes, Soundcloud и всички големи аудио стрийминг платформи. Основната платформа на за видео подкаста ни е Youtube.

Bulgarian Record for the longest podcast

На 27ми септември 2020, комедиантът Иван Кирков поставя рекорд за най-дълъг български podcast, като провежда 30 часов разговор с комедиантите на Комеди Клуба. Подкастът е активен в Youtube.