Крисчън Бейл не говори с Крис Рок по време на снимки. Рок го разсмива постоянно

chris rock stand up

Крис Рок се завръща на големия екран с филма „Амстердам“. Мистерията разглежда убийство и трима обвинени извършители, които вземат нещата в свои ръце. По-рано тази година прожекторите отново бяха приковани в Рок, заради прословутия шамар от Уил Смит на сцената на Оскарите.

След това шоутата на комедианта буквално се разпродадоха за минути. Той направи и специално шоу с Кевин Харт и Дейв Шапел.


Това е най-новият филм на режисьора Дейвид О. Ръсел, в който участват Марго Роби, Крисчън Бейл, Тейлър Суифт, Джон Дейвид Уошингтън и още много други звезди.

Крисчън Бейл, Марго Роби и Джон Дейвид са двама военни и медицинска сестра неправомерно обвинени в убийство. Тримата се заемат със собствено разследване по случая. Действието се развива през 30-те години на миналия век.

Крисчън Бейл е избягвал Крис Рок по време на снимки, защото е ужасно забавен.

Малко преди премиерата на филма Крисчън Бейл излезе с новина, че не издържа да бъде около Крис Рок по време на снимките. 

Причината не е, че двамата не се харесват (нали, Уил?), а защото Крис Рок не спира да пуска шеги между снимките, което кара Бейл да се хили непрекъснато. Случва се и на най-добрите, Крисчън.

Актьорът известен с метода си на работа, подобно на Марлон Брандо, влиза изцяло в образ, докато траят снимките (method acting). 

„Не мога да го правя повече, твърде забавен е!“- споделя Бейл.

Така супер сериозният персонаж на Крисчън е разконцентриран от смях, заради комедианта. Той дори е принуден да помоли Дейвид О. Ръсел да го държи възможно най-далече от Рок, за да си свърши работата.

Определено не е лесно да работиш със стендъп комедиант.

Тук може да видиш и кои са Топ 5 филмите на Крис Рок според нас.

Ако искаш да гледаш българска стендъп комедия виж програмата на Комеди Клуба.

За да се заливаш от смях с нашите комедианти следи редовно и Комеди Клуб Подкаст.