Louis C.K. отново на стендъп сцената с пролетно турне

Легендарният комик Луи Си Кей напоследък се появява на телевизионния екран и в интернет с много различни проекти, като Better Things, Baskets и One Mississippi  – сериали за телевизионния канал FX и Амазон, които са доста успешни, както и Horace and Pete – интернет сериал, който сам се продуцира и финансира.

stand up louis ckАктьорът очевидно е доста зает с медийното си присъствие и сякаш стендъп кариерата му беше останала на заден план напоследък, но преди няколко дни зарадва феновете си като обяви пролетното си стендъп турне с изцяло нов материал. То ще се проведе в 6 града в Америка от 17ти май до 9ти юни. Луи заяви също, че подготвя лятно и зимно турне, които ще включват повече градове в Щатите, а също и някои държави от Европа. Датите за турнетата ще бъдат официално обявени следващата седмица.

Една от целите на пролетното му стендъп турне е да бъде финансова помощ на сериала Horace and PeteКомикът призна, че проектът е погълнал милиони, въпреки че се радва на успеха му. Ние, феновете, можем само да се радваме, че ще видим новите му шеги на стендъп сцената.