Open Mic в Комеди Клуб София – ставаш ли за комедиант?

Open Mic е първата стъпка в кариерата на всеки комедиант. Стендъпът във формата му, в която го познаваме сега, води началото си от клубовете и баровете, които предлагат възможността за малка отворена сцена с микрофон, на която всеки може да се качи и да разсмива гостите на заведението с хумор и оригиналност.

Днес обаче е все така лесно да се качиш на българската стендъп сцена, но съвсем не е лесна задача да се задържиш там повече от… Ами минута. Комеди Клуб София – утвърдената стендъп сцена на България, дава възможност на всички желаещи да изпробват комдеийните си заложби и силата на хумора си на най-култовото място за стендъп в София. Всеки може да се запише на Open Mic, но правейки го, трябва да бъде подготвен за строгата селекция както на публиката, така и на модератора. Само най-добрите издържат повече от минута на сцената. А тези, които крият неразвит телант на комедиант, може да се задържат и завинаги на сцената, стига да успеят да покажат възможностите си и да впечатлят публиката и отговорниците зад кадър.

Това е една страхотна възможност за комедията в България. До сега не е имало по-голямо събитие на отворения микрофон у нас. Open Mic в Комеди Клуб София се провежда всеки месец, което означава, че веднъж месечно клубът предоставя възможност на млади комедианти да засвидетелстват таланта си и да станат част от най-голямата и известна стендъп общонст в България, да развият потенциала си и може би дори да сбъднат своя голяма мечта.

Следващият Open Mic в Комеди Клуб София ще се проведе на 27ми май от 19:30. Входът е свободен, местата за участие бързо се изчерпват, така че побързайте и доведете приятели за подкрепа!

The Comedy Club Channel – подкаст и стендъп всяка седмица