Open Mic в Комеди Клуб София – сцената очаква нови таланти

Стендъп комедията е едно не съвсем ново изкуство, което у нас обаче набира популярност последните 6 години. Професията комедиант вече е нещо съвсем постижимо – хора, които работят да разсмиват публиката, да им носят радост и усмивки, да обръщат внимание на общочовешки, социални и лични проблеми през призмата на хумора.

Стенд ъп Комедия в България с Ирония

Тук идва мястото на Open Mic шоуто – вечер за аматьори и непрофесионални комедианти. Всеки, който има интерес към стендъп комедията, може да се пробва на микрофона на сцената в дома на стендъп комедията в София. Ако успее да разсмее публиката и да спечели шоуто, получава награда от 100 лв и възможността да се развива като комедиант.

кристиян терзиев stand up comedy комеди клуб софия
Кристиян Терзиев – най-новото попълнение в екипа на Комеди Клуб

Всеки от професионалните комедианти, които правят пет шоута всяка седмица на сцената на стендъп комдията в София, имат редовни участия в Комеди Клуб Пловдив, всеки месец обикалят страната, участват ежегодно във Фестивал на Комедията и се качват на сцената в Зала 1 на НДК, е започнал като опън майкър.

петя кюпова онъп майк комеди клуб софия
Петя Кюпова печели Open Mic в Комеди Клуб София

Освен паричната награда, възможността за развитие в стендъп комедията е нещото, което привлича най-много хора да се пробват в Open Mic формата.

Ако и вие искате да пробвате таланта си като стендъп комедиант, запишете се за участие, като пишете на страницата на Комеди Клуб София или Комеди Клуб Студентски град във фейсбук. Следете програмата на българската стендъп комедия за Open Mic вечерите и професионалните комедийни шоута.