Open Mic Sofia Стендъп Комедия в Комеди Клуб София

open mic sofia stand-up comedy

Open Mic е шоуто, чрез което любителят на стендъп комедията може да се превърне в професионален комедиант. Традицията е тръгнала от САЩ, през Англия и е дълбоко вкоренена дори и в Комеди Клуб София. Open Mic е едно от най-важните шоута на Комеди Клуб София, като от тук тръгват всичките ни комедианти.
open mic sofia
Отвореният микрофон е доста брутална форма на стендъп комедия. Там всеки бъдещ комедиант излиза с личните си шеги и се надява да се превърне в част от семейството на Комеди Клуб София.
Никой не е роден научен, точно затова дори самият основател на Комеди Клуба – Иван Кирков до ден днешен лично се заема с обучението и open mic sofia stand-up comedyсъздаването на възможности за израстване на младите комедианти. Всеки, който има чувство за хумор и желание да се пробва е винаги добре дошъл на култовата сцена на Комеди Клуб София, Пловдив и сцената на Винтидж 33 Варна.
За да се запишеш за най-бруталния и истински Open Mic в България, просто пиши на страницата ни във фейсбук https://www.facebook.com/comedyclubsofia/ или на мейл: comedybulgaria@gmail.com
Нямаме търпение да станеш част от Комеди Клуба.
Твой,
Комеди Клуб София.