Stand up Comedy София

Stand Up Comedy Bulgaria Sm

През последните 6 години стендъп комедията (stand-up comedy) стана популярен жанр не само в София, но и в цялата страна.
Много голяма заслуга за това имат Youtube, Netflix, както и усилията на Комеди Клуб София, Комеди БГ и Фестивал на Комедията от 2012та насам.
комедийни награди фестивал на комедията
Днес stand up comedy можем да гледаме от вторник до събота в Комеди Клуб София, всеки понеделник, петък и събота в The Comedian, както и големите турнета на най-добрите комедианти в цялата страна.

Ако искате да видите програмата на Комеди Клуб София, можете да проверите този линк:
https://www.facebook.com/pg/comedyclubsofia/events/
или просто последвайте линка в нашата страница:
https://comedy.bg/

Иван Кирков стендъп Комедия в Сълза и Смях
Иван Кирков в препълнената основна зала на театър Сълза и Смях

Комеди Клуб София е първото и единствено място в България, изцяло посветено на стендъп комедия в нейната най-чиста форма. Мисията на Комеди Клуба да развива най-талантливите и забавни хора в страната ни даде възможност да чуем родни шеги от световна класа, а все още неоткритите таланти, могат да се пробват на Stand up Comedy Open Mic в Комеди Клуб София или The Comedian всеки понеделник и сряда.
stand up comedy Sofia

Именно от там тръгват и всички световни и български комедианти. За разлика от повечето сценични изкуства, стендъп комедията се развива директно на сцената, а Комеди Клуб София се ангажира сериозно с осигуряването на безгранично сценично време на младите таланти в страната, за да достигнат потенциала си.
българска стендъп комедия ндк
Фестивал На Комедията София също е сред основните виновници за популяризирането на стендъп комедията като жанр в столицата ни. Фестивалът събира на една сцена най-добрите в България с имена като Джими Кар, Еди Изард, Даниел Слос, Стивън К. Амос, Омид Джалили и много други и дава на българската публика възможност да сравни най-добрите български комедианти с най-добрите от света.
Еди Изард в София
Дими Кар София стендъп комедия
През 2017та година Комеди Клуб София започна традицията си, да поставя рекордно голямо шоу в Зала 1 НДК. Всеки 1ви април можете да гледате най-добрите стендъп комедианти на The Comedy Club Sofia на най-голямата сцена в България.

Стендъп Комеди НДК Зала 1
Комеди Клуб София в Зала 1 НДК

Ако искате още информация за Stand up comedy в София следете странциата на Комеди Клуба.
За допълнително стендъп комеди в София вижте страницата ни standup.bg
Цените на билетите за шоутата на български език обикновено са 10 лв., като имаме намаления за студенти.
Ние от The Comedy Club Sofia се надяваме да ви посрещнем много скоро в мястото за стендъп комедия в България 🙂