Stand up comedy с благотворителна цел – Рожден ден на Иван Кирков

stand up comedy благотворително шоу

Всяка година на 30ти август Комеди Клуб София организира едно от благотворителните си шоута. Това е рожденият ден на резидента Иван Кирков. Комедиантът празнува с благотворително stand up comedy шоу рождения си ден вече трета година.

Иван Кирков на сцената на Комеди Клуб София

Тази година каузата, която шоуто подпомага, е reachout.bg, които се грижат за деца без родители и се стараят децата да не отпадат от училище. Входът за стендъп шоуто е по желание и е дарение в полза на кампанията.

 stand up comedy charity show благотворително стендъп комеди шоу иван кирков комеди клуб софия

Изминалите две благотворителни събития на 30 август – през 2016 и 2017 година, пожънаха огромен успех. Кампанията набра популярност и изненада организаторите със сумата, която набра. Тази година Комеди Клуб София се надява да задмине миналогодишните успехи и да събере още повече средства за деца и тийнейджъри, лишени от родителски грижи.

2016 и 2017 година благотворителните стендъп комедийни шоута бяха организирани с цел да подпомогнат каузата на Holiday Heroes, които ползваха дарените средства, за да закупят хранителни продукти за семейства с ниски доходи.

Заповядайте на 30ти август от 21:00 в дома на стендъп комедията в София  – Комеди Клуб София (ул. Леге 8). Нека заедно се посмеем и подкрепим децата, които са лишени от семейна среда. Очакваме ви!

Програма на българската стендъп комедия