Women Power и женския стендъп на Балканите

Въпреки че жените са по-рядко срещани стендъп артисти, определено не трябва да подценяваме нивото на женската комедия. Вече знаем за много дами, които умеят да завладяват сцената и Ейми Шумър далеч не е единствената жена, която умее да разсмива публиката.

Българските фенове също вече отдавна са жадни са малко разнообразие сред иначе талантливите мъжки комедианти и този октомври Comedy.bg се погрижи за това, като покани на Трети Фестивал на Комедията София 2016 страхотните Марина Орсаг (Хърватия) и Мартина Ипша (Словения).

Двете дами представиха изключително смешното си шоу Women Power на 25ти октомври. Марина е позната на част от публиката с появите си по Comedy Central. Шоуто продължи час и половина, в които те говориха на лбичите си теми за сексуалността, мъжете и жените, за външния вид, за това как обществото приема жените и очароваха феновете с искреността и автентичността на хумора си.

Women Power беше последното шоу от Фестивал на Комедията 2016 и доказа на българската публика, че жените не са по-малко способни да разсмиват и да забавляват с качествен стендъп. Надяваме се, че Балканските звезди са вдъхновили някои дами да се пробват на някоя от вечерите на отворения микрофон в Комеди Клуб София.