Запознай се с: Александър Деянски от Комеди Клуб София

Запознай се с:

1. Как се казваш?Запознай се с:

Благодаря Ви за този въпрос. Аз често забравям как се казвам, затова винаги излизам на сцената с листче на което пише „Здравейте, аз съм Александър Деянски“.

2. Как те наричат повечето хора?

Благодаря Ви за този въпрос. Приятелите ми ме наричат Дъро от незапомнени времена. За да отговоря по-правилно на въпроса Ви, за който отново използвам възможността да благодаря, доста повече са хората, които ме наричат „селянин“.

3. Малко автобиографично: разкажи за себе си по увлекателен начин.

Благодаря Ви за този въпрос. Много по-увлекателно мога да го направя на живо, бих се подготвил с жонглиране с пъдпъдъчи яйца или поне да връткам спинерче, но както и да е. Продължаваме напред. От с. Крупник съм, което ако не знаете къде е, значи не сте идвали на мое шоу. Все пак, за да не си останете неуки, може да го гугълнете – ей така за обща култура (първият резултат е селото, а втория – някакъв полски ликьор). Завършил съм ПМГ Благоевград с главозамайващ успех, което може би обяснява факта, че голи женски гърди видях чак в първи курс в университета и то по грешка. Използвам възможността да Ви благодаря за въпроса и да опровергая едни долни инсинуации по мой адрес. Не е вярно, че Путин ми дължи пари – отдавна съм му ги опростил тия 322,56 лв. и даже не се сещам за тях. Вторият е, че съм девствен. Разбирам, че изглежда направо нереално, но съм участвал в полов акт, като даже началото на септември очаквам да се роди доказателството. Женен. С ипотечен кредит.Тъжно!

4. Какво те прави различен от другите хора?

Благодаря Ви за този въпрос. Не са малко нещата, ако трябва да бъда честен. Понякога успявам да си отскубна страшно дълги косми от веждите. Не мисля, че другите хора имат толкова големи. Един даже го дадох на едни деца да скачат на въже. Ама такъв съм си аз – раздавам се постоянно и никога не се изтъквам. При мен се наблюдава процес обратен на оплешивяването – косата ми „слиза“ по челото, като по средата му е образуван полуостров в триъгълна форма. Иначе съм позитивен човек с чувство за самоирония. Надявам се „другите хора“ да не се различават по това от мен. Мога да си огъвам и палците по странен начин и да ръкопляскам с една ръка, ама наа… Свиди Ви се да направим едно видео…

5. Философията ти за живота и смеха…

С риск да се повторя, благодаря Ви за този въпрос. „Философия“ нямам. Само „Психология и логика“ за 10-ти клас ми е останала. Давам я за 7 лв, моля при интерес на ЛС. Относно смеха, гледам винаги да намирам смешното в мен. За момента не съм имал проблем с намирането.