Николаос Цитиридис биография и стендъп комедия

Nikolaos Stand up Comedy Sofia
Николаос Цитиридис в началото на кариерата си като стендъп комедиант в Комеди Клуб София.

Николаос Цитиридис е един от основните комедианти на Комеди Клуб София. Роден е през 1994та година в Атина, но на 5 години семейството му идва в България.

Можете да гледате Николаос на живо на сцената на Комеди Клуб София.

От януари 2020-а, Николаос е водещ на вечерното шоу на БТВ, носещо неговото име.

Вечерното-шоу-по-БТВ
Николаос Цитиридис в новото студио на БТВ

Stand up comedy кариерата си, започва през 2016та. На 20ти Февруари решава да се пробва на Open Mic в Комеди Клуб София. Успява да спечели наградата от 100 лева в същата вечер. Мениджърът Иван Кирков го забелязва и го кани да се включи в ускорената програма на Комеди Клуб София. Скоро Николаос подписва с Комеди Клуба и се превръща в професионален стендъп комедиант.

Stand up comedy с Николаос Цитиридис.

Преходът на Николаос от Open Mic до професионален комедиант на Комеди Клуба продължава по-малко от година и на 1ви април 2017та, Иван Кирков го включва в състава на шоуто на Комеди Клуб София в Зала 1 НДК.

Николаос разказва една от любимите си шеги в Зала 1 НДК

Той участва в най-големите стендъп комеди шоута. Има стотици шоута в Комеди Клуба, Шест шоута в Зала 1 НДК с Комеди Клуб София. Участва и на Фестивал на Комедията 3,4,5 и 6 както и всички по-големи изяви на Комеди Клуба.
Можете да гледате Николаос в подкаста на Комеди Клуба – Комеди Клуб Новините.

Видео с Николаос Цитиридис

Николаос Цитиридис на шоуто на Комеди Клуб София
Николаос Цитиридис
Николаос на сцената на Кино Люмиер 2019

През 2019та година, Николаос печели редом с Петя Кюпова наградата Комедиант на Годината. Така изписва името си върху най-престижната награда за стендъп комедия в страната.

Иван Кирков връчва наградата на Николаос Цитиридис и Петя Кюпова
Създателят на Комеди Клуб София и Комеди БГ, Иван Кирков, връчва наградата Комедиант на Годината 2019 на Николаос Цитиридис и Петя Кюпова.
Николаос Цитиридис
Николаос с наградата Комедиант на Годината 2019
Николаос говори за България Търси Талант.

С работата си в Комеди Клуб София, Николаос се утвърждава като един от най-добрите стендъп комедианти и през 2019та година, Иван Кирков му връчва титлата Резидент на Комеди Клуб София.

Подкастите на Комеди Клуба.

Програмата на Комеди Клуба