Николаос Цитиридис

Николаос Цитиридис

Първият Комеди Клуб в Страната – Комеди Клуб София, отваря врати на 7-ми декември 2015-та година и с него се записват в историята имената на Иван Кирков, Васил Ножаров, Николай Банков и Никола Тодороски. Първите български професионални стендъп комедианти.
След изключително трудни месеци, след това към тях се присъединяват Александър Деянски, Николаос Цитиридис, Цветомир Павлов и Калин Кръстев, а след тях идват и Петя Кюпова, Филип и Христо Радоев.

Николаос Цитиридис е един от основните резиденти и най-добри стендъп комедианти на Комеди Клуб София. Активната му кариера стартира през пролетта на 2016та на Open Mic в Комеди Клуб София.

Като журналист по професия, той работи 7 години в един от най-четените сайтове. Получава награда „Млад журналист на годината“ за 2014-та за свои разследвания. Създава единсветния по рода си хуморситичен блог за вафли, а през 2019-та издава и първата си книга посветена на десерта и хумора – „За вафлите и хората“. 

николаос цитиридис стендъп комедия зала 1 на ндк
Николаос Цитиридис в Зала 1 на НДК

Елате първо на Open Mic, усетете обстановката и се надъхайте. Когато усетите, че сте смешни (да, трябва да сте), елате и разбийте!

Николаос има стотици шоута в кариерата си и участва в 5 стендъп комеди шоута в Зала 1 НДК до момента. А вече е обявен за „Комедиант на Годината“ за 2019-та.

А ето една от най-добрите му шеги: