Топ комедиите от 2016

Започвам директно със списък на любимите ми топ комедии излезли през 2016та година.
1. Deadpool – Деадпул е супергерой на Марвел. Леко се преплита с X-men. В главната роля е Райън Рейнолдс, който е любимец на мацките заради готиното си тяло и чаровна усмивка. Познат ни е като супер герой от The Green Lantern. Супер много ми хареса филмчето. Най-изпълненият с майтапи филм за супергерои.

Не забравяйте да гледате и подкаста на Комеди Клуб София, или да посетите комеди клубовете ни в София, Пловдив и Варна.

2. The Brothers Grimsby – Братята Гримсби е филмът със Саша Барън Коен (Али Джи и Борат). Мега голям фен бях на Борат и много го защитавах пред всички хейтъри. Този филм обаче беше супер тъп дори и за мен. Започваше доста обещаващо, но най-тъпото е, че заведох майка ми на кино да го гледаме заедно. Умрях от срам от майка ми, а съм на 33 години.

3. The Nice Guys – с Райън Гослинг и Ръсел Кроу. Сравнително ОК комедия като за 2016та година (една от годините с най-тъпите комедии). Бих я оценил с 3.5 от 5 звездички. Гледах филма, но не е нещо особено. Ако не търсите разтърсващо яка комедия, филмчето е ОК. Въпреки това влиза в топ комедиите ми.

4. Pop Star – Never Stop Never Stopping – Попзвезда – Не спирай да не спираш. Участват любимите ми пичове от The Lonely Island. Въпреки това бъдете готови за доста тъпо филмче. На мен ми хареса, защото съм им мега фен и знам че ще се правят на пълните тъпаци. Ако обичате техните песнички, мисля че и филма ще ви допадне. Комедийният стил на The Lonely Island е доста познат на всичките им фенове.

5. Central Intelligence – Скалата и Кевин Харт. Това филмче е една от най-добрите екшън комедии през последните 10 години. Не е шедьовър за Оскар, но определено си струва да се посмеете, да гледате Скалата и да се учудите на няколко места.

Това според мен (Иван Кирков) са 5 от най-добрите комедии през 2016та година. Не забравяйте да гледате Комеди Клуб Подкаста или стендъп комедия от Комеди Клуба. Чао и до скоро 🙂