Топ 6 Комедии на 2018 г.

комедии на 2018
  • The Spy Who Dumped Me / Бивш под прикритие

Да те зарежат е кофти, но какво се случва, когато бившият ти се окаже агент на ЦРУ с флашка в джоба, препълнена с тайни за националната сигурност?
Въпросът няма да ви остави да скучаете през 117-те минути, докато вторият пълнометражен опит на Сузана Фогел (Приятелки до живот) се колебае между лека лятна комедия и екшън с насилие по ръба на категория D. Одри (Мила Кунис) е касиерка в био магазин, чието гадже (Джъстин Теру) я напуска със съобщение и изчезва безследно, докато заедно с най-добрата ѝ приятелка (Кейт Маккинън в дънките на лудата феминистка Морган) не откриват, че всъщност се подвизава като Джеймс Бонд. Ето как двете рязко се оказват насред схватката с лошите на деня, кулминирала в ръкопашен бой, пилене на гуми, гонки по оста Виена-Париж-Прага-Берлин и сблъсък с бледолика гимнастичка без вежди, която под трикото е руски асасин с брутални методи за разпит. Женска сатира с нюанси на Умирай трудно, ще си кажете, но под кулминацията а ла Цирк дю Солей и издъхващото темпо към финала, златото се крие в изпълнението на Маккинън, която най-накрая получава главен прожектор, за да спаси (и открадне) шоуто с убийствения си комизъм.

Трейлърът
  • Game Night / Нощни игри

Макс и Ани (Джейсън Бейтман и Рейчъл Макадамс) веднъж седмично се събират с приятели и си организират „нощ на игрите“. Традицията продължава до деня, когато на гости пристига братът на Макс – Брукс (Кайл Чандлър), който им е приготвил специална изненада. Той организира детективско парти с разгадаване на убийство, пълно с мними похитители и фалшиви федерални агенти. Когато Брукс е отвлечен, всичко изглежда като част от играта… Шестимата амбициозни играчи се впускат в шеметна надпревара да разрешат мистерията и да спечелят специалната награда, но постепенно осъзнават, че нито играта, нито Брукс са това, което изглеждат. По време на тази хаотична нощ приятелите се изправят пред неочаквани препятствия, които водят до още по-неочаквани обрати. Без правила, без точки и без никаква ясна представа кои и колко са всъщност истинските участници в играта, те или ще преживеят най-вълнуващата и забавна нощ в живота си… или за тях играта ще приключи.

Трейлърът
  • Blockers / Секс на куково лято

Младите искат да се забавляват. Възрастните – да ги спрат.
А когато трима родители случайно научават за сключен съюз между техните деца да загубят девствеността си на абитуриентския бал, започва тайна нощна операция, за да попречат на тийнейджърите да изпълнят сделката.

Трейлърът
  • Night School / Вечерно училище

„Вечерно училище“ обещава много забавни моменти и един атрактивен сюжет, в който група неудачници са принудени да предприемат какви ли не мерки, за да се дипломират, но за нищо на света не пробват изпитания и неостаряващ метод, доказан с времето – просто да учат. Звездата във филма е Кевин Харт , който се превръща в своеобразен лидер на групата и „мозък“ на всяка следваща „операция“ по осъществяване на крайната цел.

Трейлърът
  • The Oath

Крис (Айк Баринхолц) и Кай (Тифани Хадиш) са съгласни да не подписват клетва за лоялност към САЩ за данъчни стимули. Крайният срок е Черния петък(ден след Денят на благодарността), политически зареденият Крис се съсредоточава върху прекарването на празника със семейството си, докато той прелива новините относно Клетвата. В деня на крайния срок той и семейството му се изненадват, когато се появяват агенти, които го разпитват. Докато ситуацията ескалира, те трябва да решат как да останат извън затвора и да защитят семейството си.

Трейлърът
  • Set it up

Филмът на Netflix „Set It Up“ разказва за двама лични асистенти и го прави по толкова убедителен и забавен начин, че дори клишетата са някак лесно поносими. Харпър (Зоуи Дойч) е помощничка на легендарната журналистка Кирстен (Луси Лиу), която доста напомня на Миранда от „Дяволът носи Прада“ и е почти толкова добре облечена. Чарли (Глен Пауъл) е асистент на Рик (Тай Дигс) – консултант и инвестиционен банкер. Двамата асистенти живеят в офисите си денонощно и е само въпрос на време да се срещнат и да установят, че вероятно имат най-отвратителните шефове на света.

Трейлърът

А за най-добрата комедия на 2018 година: вижте тук.