Филми Комедия

Филмите през 2019-та са много и не знаете кой първо да изгледате? Ако харесвате comedy жанра, то това е статията за вас:
Най-добрите комедийни филми на 2019.

Good Boys / Добри Момчета

Филмите за навършването на пълнолетие стават все по-млади и по-млади, но продуцираните от Сет Роугън „Добри Момчета“ с участието на Джейкъб Тремблей са перфектно съзрял филм за влизане в канона. „Добри Момчета“ следва традиционния формат на филм за подрастващи смесвайки тежката доза небрежност с достатъчно мила сюжетна линия. Силата обаче е в актьорския състав. Трембли се съчетава перфектно с Брейди Ноун и Кийт Уилямс в приказка за момчета, които не са достатъчно възрастни, за да бъдат лоши, но твърде лоши, за да бъдат бебета.


Hustlers / Да свалиш Уолстрийт

Да свалиш Уолстрийт е вдъхновен от истински събития, описани от известната американска разследваща журналистка Джесика Преслър в сп. New York. Филмът следва група стриптийзьорки, които решават да свалят и измамят множество свои заможни клиенти, работещи на Уолстрийт. Първоначално планът им успява, защото кой богаташ би се оплакал, че е бил лишен от хиляди долари, докато е плащал за стриптийзьорки, и скоро жените се отдават на охолен живот и празненства, но не за дълго.


Once Upon a Time in Hollywood / Имало едно време в Холивуд

Това е деветият и предпоследен филм на Тарантино, като този път ни отвежда в края на 60-те години на 20-ти век в Холивуд и разказва за бивша звезда от телевизионен уестърн на име Рик Далтън (Леонардо Ди Каприо), който се надява да възстанови кариерата си като се прехвърли в киното. Същите амбиции има и някогашният му дубльор Клиф Буут. Плановете на двамата се усложняват от добре известните действителни събития, свързани със съдбата на съседката на Рик – Шарън Тейт.


MIB: International / Мъже в черно: Глобална заплаха

Римейк-продължение на едноименната кинотрилогия 1997-2012, по поредицата от 5 комиксови книги на американския писател и сценарист Лоуел Кънингам. Нов разказ за работата на свръхсекретна организация, контролираща дейността на чуждоземните пришълци, обитаващи Земята наравно с хората. В центъра на сюжета са агентите Х (Крис Хемсуърт) и М (Теса Томпсън).


Isn’t It Romantic

„Isn’t It Romantic“ има хубаво предположение: променено състояние отнема живота на героя на Ребел Уилсън и го превръща в романтична комедия. Проблемът е: тя мрази всички неща, свързани с романтичната комедия. Филмът е достатъчно очарователен,а голямото послание в края е, че на Натали й липсва самоувереността, която заслужава.


Shazam! / Шазам!

Всички имаме супергерой вътре в себе си, просто е необходимо малко магия, за да го извадите. В случая на Били Батсън, като извикате една дума – ШАЗАМ! – едно приемно дете на 14 години може да се превърне в възрастен супергерой.


Long shot / А дано, ама надали

Филмът ще представи историята на неуспешния журналист Фред Фларски, който е обсебен от красавицата Шарлот Филд, правителствен секретар, която някога е била негова бавачка. Фред ще направи всичко възможно, за да спечели вниманието на Шарлот, понастоящем омъжена за щатски сенатор.


Fighting with My Family / Семейни кютеци

Филмът разказва историята на суперзвездата от Световната кеч федерация Пейдж. Пейдж и нейния брат Зак се сблъскват със Скалата и искат съвет от него как да спечелят тълпата по време на професионалните състезания по кеч. Джонсън се забавлява, докато играе себе си на екрана.


Always Be My Maybe

Саша Трън и Маркъс Ким са приятели от детството, които израстват в съседство в Сан Франциско. Тъй като родителите на виетнамски имигранти на Саша редовно оставят дома си сама, докато те са склонни към техния магазин, родителите на Маркъс често я водят на вечеря, а майката на корейската американка от Маркъс Джуди я учи да готви. В крайна сметка Саша и Маркъс образуват тясно приятелство, което продължава в тийнейджърските си години, но това се разрушава, след като майка му умира при злополука. Скърбящи, двамата правят секс, но клинът се задвижва между двамата, когато спорят малко след това и изпадат от допир.


Booksmart / Зубрачките

Ейми и Моли са две ученички от 12-ти клас, които са най-добри приятели от детството си, но се смятат за претенциозни и скучни от своите връстници. Ейми e влюбенa в момиче на име „Райън“. Моли настоява Ейми да се опита да изгради връзка с нея, преди да завършат. В нощта преди завършването, Моли дочува съучениците ѝ да говорят груби неща за нея в тоалетна без да знаят, че тя е там. Тя се изправя пред тях и с цел да ги злепостави съобщава, че е приета в Йейл, но става ясно, че въпреки купонясването им, те също са приети в добри университети. Изумена, Моли е ядосана, докато всички нейни съученици празнуват последната си година в гимназията и казва на Ейми, че е трябвало да се наслаждават повече на времето си. Тя предлага да отидат на абитуриентското парти на Ник в къщата на леля му. Макар първоначално да не иска, Ейми приема.


The Art of Self-Defense / Изкуството на самозащитата

Главният герой, Кейси, случайно е нападнат на улицата. Така той решава да се запише в местния клуб по карате и се запознава с мистериозния Сенсей (Алесандро Нивола). Целта на Кейси е просто да се научи да се защитава, но попада в един свят на супермъжкари, в който насилието е в изобилие.
В този свят обаче има и една жена (Имоджен Путс), която също се бори да намери своето място в него. За Кейси предстои едно едновременно плашещо и заредено с много черен хумор приключение.


The Beach Bum

„The Beach Bum“ трябваше просто да е страшен и въпреки това, това е абсолютно перфектното комедийно превозно средство за Матю Макконъхи. Докато актьорът прави по-драматични обрати напоследък, „The Beach Bum“ го кара да играе леко изтъркания, груб около ръбовете стоунър, който винаги е подготвен и готов за питие на плажа.

А за статията Топ 6 Комедии за предходната 2018-та година: тук. 🙂