Комедийни филми

В тази статия ще може да видите най-смешните филми в comedy жанра за последните 10 години – от 2010 до 2019 г.

Ето ги и тях:

  • 2010 г.: Get Him to the Greek / Секс, наркотици и Лас Вегас

Това, което Арън Грийн (Сет Роугън) иска най-много е да пробие в коварния и пълен с интриги и неприятни изненади свят на шоубизнеса. Шансът му да покаже уменията си в справянето с логистиката и капризите на звездите идва с простата на пръв поглед задача: да съпроводи певеца Алдъс Сноу (Ръсел Бранд) от Лондон до Лос Анджелис, където трябва да изнесе голям концерт. Алдъс е ярък талант, но трудният му характер и многобройни лоши навици почти са успяли да потопят някога бляскавата му кариера. Отвратен от подмазвачите, които са ядрото на антуража на всяка рок звезда, и измъчван от подозрението, че може би никога повече няма да напише нов хит, Сноу е ходеща бомба със закъснител, която всеки момент ще избухне. Единственият, който може да предотвари катастрофата е младият и наивен Грийн.

Тук може да видите и трейлъра на филма

  • 2011 г.: Bad Teacher / Палавата Класна

Готови ли сте да се ожените за пари, преподаването е задоволителен вариант за Елизабет (Камерън Диаз), но когато годеникът й я зарязва за да търси по-богата жена, преподаването остава единствения й вариант. Тази учебна година идва нова млада учителка, която всички изглежда са влюбени. След като иска да има големи гърди, Елизабет трябва да се намери начин да си плати за гръдните импланти. Тя ще направи всичко необходимо, включително и да краде от своите ученици или да предложи неприлични предложения на момчетата.

Тук може да видите и трейлъра на филма

  • 2012 г.: The Dictator / Диктаторът

Сюжетът на комедийния филм „Диктаторът“ разказва за властен и изключително самоуверен диктатор, който заминава за среща на ООН в Ню Йорк, само за да открие, че хората от правителството му са го заменили с обикновен козар, който е негов абсолютен двойник, но който не знае нищо за устройството на света.
Докато козарът се опитва да се справи с възложената му трудна задача, истинския диктатор скита из улиците на града, където по-случайност попада на красива собственичка на малък хранителен магазин, която от своя страна успява да промени начина му на мислене.
Are you having a boy, or an abortion?

Тук може да видите и трейлъра на филма

  • 2013 г.: Bad Grandpa / Лошият дядо

Джони Ноксвил се превъплъщава в ролята на циничния 86-годишен дядо Ървинг Зисман, който заедно със своя 8-годишен внук Били тръгва на дълго пътешествие из Америка. По пътя двамата попадат на ситуации и хора, които придават ново значение на израза “детско израстване”.
Разполагащи със скрити камери и много кураж Ървинг и Били се оказват в центъра на бурни и изключително забавни ситуации с мъжки стриптизьори, амбициозни млади манекенки, мотоциклетисти, посетители на погребален дом и голям брой нищо неподозиращи обикновени хора.

Тук може да видите и трейлъра на филма

  • 2014 г.: Ride Along / Ченге за един ден

Когато един бъбрив пич се присъединява към брата на гаджето си – избухливо ченге, за да патрулират заедно по улиците на Атланта, той се забърква в последния случай, по който полицаят работи. За да докаже, че заслужава ръката на бъдещата си съпруга, той трябва да оцелее през следващите 24 часа, които се оказват най-ненормалните в живота му.
През последните две години училищният охранител Бен (Харт) се опитва да покаже на детектив Джеймс (Кюб), че е нещо повече от напушен геймър с нечестиви помисли към сестра му Анджела (Тика Съмптър). Когато най-накрая приемат Бен в академията, той решава, че е спечелил уважението на опитния полицай и иска благословията му, за да се ожени за Анджела.

Тук може да видите и трейлъра на филма

  • 2015 г.: Get Hard / Пандиз експерт

Уил Феръл и Кевин Харт (повече за него може да прочетете ТУК) са звездите в тази комедия на Уорнър за несправедливо осъден инвестиционен банкер, който се подготвя за живота в затвора с помощта на мъжа, който мие колата му. Итън Коен е режисира с Иън Робъртс по сценарий на Джей Мартел.

Тук може да видите и трейлъра на филма

  • 2016 г: Central Intelligence / Агент и 1/2

Вежливият счетоводител Калвин (Кевин Харт – статия за него отново ТУК) е зашеметен, когато се натъква на един стар съученик от гимназията на име Боб (Дуейн Джонсън) – някога с наднормено тегло и често тормозен тийнейджър, Боб сега е агент на ЦРУ, който е в перфектна форма. Тяхното приятелство се оказва опасна задача, когато Боб иска помощ от Калвин свързана с ключова задача за хакване на американски шпионски сателити.

Тук може да видите и трейлъра на филма

  • 2017 г.: Baby Driver / Зад Волана

Той е Бейби (Ансел Елгорт), невинно изглеждащ шофьор на бегълци, който може да закара закоравели престъпници от точка А до точка Б, благодарение на своите дяволски умения и музикален плейлист, непрекъснат звучащ в главата му. Той разполага със свой маршрут за бягство, замислен според ритъма на определени мелодии, стигащи директно до ушите му от неговия добре зареден iPod. Мелодиите се обръщат в екстремно взети завои, превключване на предавки и непредвидими маневри, които отвеждат пътниците на най-голямото пътуване в живота им.
Retarded means slow, is he slow? No. He’s a good kid and devil behind the wheel…

Тук може да видите и трейлъра на филма

  • 2018 г.: Tag / Ти Гониш

В рамките на един месец всяка година петима приятели продължават настървената игра „Ти гониш!“, която са започнали в първи клас. Те рискуват главите, кариерите и връзките си, само и само да победят. Тази година играта съвпада със сватбата на единствения от тях, който никога не е бил побеждаван. Всички очакват, че това ще го превърне в лесна мишена… но не са познали. Създадената по действителен случай комедията показва на какво да готови някои хора, за да победят.

Тук може да видите и трейлъра на филма

  • 2019 г: N/A (когато годината завърши ще сложим филм и тук)

Надяваме се да сме били полезни с тази класация и да сме дали идея за комедия, която може би още не сте гледали, за да запълните деня си.

А за всичко свързано с стендъп комедията в България и по света: standup.bg 🙂