Най-добрите комедии за 2022

komedi stand up

В началото на годината ти предлагаме списък с някои от най-забавните комедии, които гледахме през 2022. Ако си ги пропуснал или си чудиш какво да правиш в свободното си време ето кои са предложенията ни за най-добри комедии:

  1. Glass Onion: A Knives Out Mystery

Вторият филм на Раян Джонсън за гениалния, но странен детектив Беноа Бланк и поредния случай с мистериозно убийство. Този път дейстивието се развива на частен гръцки остров по време на пандемията и в мистерията са забъркани група супер богати приятели.

2. Bullet Train

Американската версия на оригиналния японски филм е динамична, непредвидима и много забавна. Брад Пит изненадва приятно с комедийният си персонаж.

3.The Lost City

Екшън комедия с много холивудски звезди и готин хумор. Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм се впускат в опасна приключение в джунглата.

Ако искаш готина българска комедия ела на шоу в Комеди Клуба всяка вечер от сряда до неделя.

Епизодите на Комеди Клуб Подкаст може да гледаш навсякъде и по всяко време.

4. The Banshees of Inisherin

Най-новият филм на Мартин Макдона отново събира заедно Колин Фарел и Брендън Глийсън няколко години след култовия „В Брюж“. Черната комедия проследява отношенията на двамата приятели и абсурдните ситуации, в които попадат на самотен ирландски остров.

5.Senior Year

След 20-годишна кома, популярна мажоретка се събужда и открива, че нищо в света не е същото. Героинята на Ребъл Уилсън решава да се върне в гимназията и да продължи новият си живот от там, където е спрял.

За още stand-up комедия на живо виж какви шоута предстоят.

Свети Валентин с Комеди Клуба