Луи Си Кей спечели Грами за комедиен албум!

В неделя се проведе церемонията по връчването на наградите Грами. Грамитата са от малкото награди, които под някакво форма, отбелязват постиженията на стендъп комедията през годината.

На 64-те Грамита наградата за Най-добър Комедиен албум заслужено спечели Луи Си Кей за спешъла си Sincerely Louis CK. Това е третото Грами на 54-годишният комедиант. Луи Си Кей има редица други награди и отличия включително Еми и Сателит.

Това е първата номинация на американския комедиант след обвиненията за сексуален тормоз, които бяха отправени към него преди няколко години. Награждаването му предизвика различни реакции в публичното пространство.

Самият той не присъстваше на церемонията.

Sincerely Louis CK е едночасов спешъл, който излиза на днешната дата през 2020 г.

В кредитите на шоуто, Луи благодари на редица комедианти за подкрепата и приятелството, сред тях са Дейв Шапел, Джими Кар, Крис Рок, Бил Бър, Джо Роугън и др. Той благодари и на Боб Дилън, както и на своята приятелка, спешълът е посветен на майка му.

През 2019 г. Луи Си Кей дойде в България по покана на Иван Кирков и Комеди Клуб София. Той направи две паметни шоуто – едно на сцената на Комеди Клуба и голямото шоу в НДК.

Интересът е огромен и билетите за шоуто се разпродават за минути.

Екипът на Комеди Клуба заедно с Луи Си Кей през 2019 г.

През 2022 г. подновяваме участията на световни комедианти в България с шоуто на Джими Кар през октомври! Следи сайта на Комеди Клуб София за още стендъп новини от България и света.